MyKitchen.am

Թասի մեջ 250 մլ եռջուր, 50 մլ բուսայուղ, 0.5 թ.գդալ աղ լցնել, խառնել, ավելացնել 200 գ ալյուր, խմոր շաղել, ապա քիչ-քիչ այնքան ալյուր ավելացնել, մինչև ձեռքերին չկպչող, փափուկ խմոր ստացվի: Խմորը հունցել, ծածկել, թողնել մի քիչ հանգստա...

Կարդալ ավելին

Թասի մեջ ջարդել 1 ամբողջական ձուն, ավելացնել մյուս ձվի դեղնուցը: Ձվերին ավելացնել 0.5 բաժակ շաքարավազ, լավ հարել՝ մինչև թեթև զանգված ստացվի, լցնել մածունը, վանիլի յուղը, խառնել, ապա ավելացնել ալյուրի, փխրեցուցիչի և օսլայի ...

Կարդալ ավելին

Դուկկա սոուսը պատրաստելու համար՝ տապակը դնել կրակին, հերթով բովել գետնանուշը, քունջութն ու համեմի սերմը, այս ամենին մի պտղունց խոշոր աղ, սև պղպեղ ավելացնել, գործիքով մանրացնել: Վարունգը կլպել, մանր խորանարդների կտրտել, ...

Կարդալ ավելին

Պաքսիմատին կաթ ավելացնել, թողնել այն փափկի: Ջեռոցի տապակին յուղաթուղթ փռել, վրձինով բուսայուղ քսել: Յուղի շերտը շատ բարակ պետք է լինի, որպեսզի կոտլետները չտարածվեն և ձևը չկորցնեն: Աղացած մսին աղ ու պղպեղներ անել, ավելաց...

Կարդալ ավելին

Տոպրակի մեջ ալյուր, աղ ու սև պղպեղ լցնել, խառնել: Լյարդի թաղանթը հեռացնել, բարակ և լայն շերտերի կտրտել, թավալել համեմված ալյուրի մեջ, ձիթայուղով 2 կողմից թեթևակի տապակել: Լյարդի կտորների վրա պետք է վարդագույն կեղև կապի: Տ...

Կարդալ ավելին