MyKitchen.am

Թասի մեջ ջարդել ձվերը, ավելացնել կաթը, ալյուրը, լավ հարել, ավելացնել հավի աղացած լյարդը, խառնել, մի կողմ դնել: Սոխը մանր կտրտել, տապակել բուսայուղով, ավելացնել մանր կտրտած կանաչ պղպեղը, քերած գազարը, տապակել՝ մինչև գազարը...

Կարդալ ավելին

Չոր դոնդողի վրա կես բաժակ սառը ջուր լցնել, թողնել 10 րոպե, որպեսզի դոնդողը ուռչի: Կաթսայի մեջ լցնել մնացած կես բաժակ ջուրը, ավելացնել շաքարավազը, աղը, դնել կրակին, հաճախակի խառնել: Հենց շաքարավազը լուծվի՝ ավելացնել համի օ...

Կարդալ ավելին

Սմբուկները երկարությամբ բարակ շերտատել: Բուսայուղով տապակել շերտատած սխտորը, դրանք տեղափոխել ափսեի մեջ, համեմված բուսայուղով տապակել սմբուկի շերտերը, տեղափոխել թղթե անձեռոցիկի վրա: Վերցնել 18*25 սմ չափի ջեռոցի տապակ, լա...

Կարդալ ավելին

Ջեռոցը միացնել 180* և անմիջապես սկսել խմորը պատրաստել: Թասի մեջ 1 ձու ջարդել, հարել, ավելացնել գոլ կաթը, աղ, շաքարավազ, թթխմոր լցնել, լավ հարել, ապա լցնել բուսայուղը, խառնել: Ալյուրն ավելացնել մաս-մաս՝ մինչև ձեռքերին չկպչող ...

Կարդալ ավելին

Տավարի լյարդը գցել տաք ջրի մեջ, 1 րոպեից գցել սառը ջրի մեջ, թաղանթը հեռացնել, ոչ մանր կտրտել: Սոխը կիսաօղակների կտրտել, բուսայուղով տապակել՝ մինչև թափանցիկ դառնա, ավելացնել կտրտած լյարդը, ուժեղ կրակի վրա խառնելով տապակել...

Կարդալ ավելին