MyKitchen.am

Պանիրը քերել, 2 մասի բաժանել, լցնել տարբեր թասերի մեջ: Խաշած ձվերի դեղնուցներն ու սպիտակուցները առանձնացնել, մանր կտրտել: Հարինգը մանր խորանարդների կտրտել, վրան մի քանի կաթիլ կիտրոնի և քերած սոխի հյութ լցնել, թողնել մարի...

Կարդալ ավելին

Ջեռոցի տապակին յուղաթուղթ փռել, այն պատել ձիթայուղի բարակ շերտով: Դդմիկները երկարությամբ 0,5 սմ հաստության լեզվակների կտրտել, շարել ջեռոցի տապակի մեջ, աղ անել, 5-7 րոպեով դնել 150* տաքացրած ջեռոցը, թողնել թեթևակի փափկեն, որպ...

Կարդալ ավելին

Լյարդը լցնել տաք ջրի, ապա՝ սառը ջրի մեջ, թաղանթը հեռացնել, 1 սմ հաստությամբ երկար շերտատել: Սոխը բարակ շերտատել, գազարը ձողիկաձև կտրտել, նարնջի կեղևը քերել, հյութը քամել: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, նարնջի կեղևը թեթևակ...

Կարդալ ավելին

Լվացած թարմ ագարիկոնը շերտատել, լցնել թասի մեջ: 3 ճաշի գդալ ձիթայուղի և 1,5 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութի խառնուրդով մարինադ պատրաստել, համեմել աղ ու թարմ աղացած սև պղպեղով, լցնել սնկի շերտերին, խառնել, թողնել մարինացվեն: Լոլիկ...

Կարդալ ավելին

Կլպած կարտոֆիլը կտրտել 1 սմ կողմերով չորսուների, 2 ճ.գդալ ձիթայուղով տապակել 15 րոպե՝ հաճախակի խառնելով: Երբ դրանք պատրաստ լինեն՝ տեղափոխել ափսեի մեջ, համեմել աղով, պղպեղով, չոր ծիտրոնով, խառնել: Կարտոֆիլը տապակելու ընթաց...

Կարդալ ավելին