MyKitchen.am

Ալյուրը մաղել սեղանին, 200 գ կարագը կտրտել, միասին դանակով ծեծել՝ մինչև սիսեռի մեծության փշուր ստացվի, ավելացնել աղ, սոդա, մածուն, 1 հարած ձու, խառնել, ապա արագ խմոր պատրաստել, 2 գնդի բաժանել, փաթաթել սննդային թաղանթի մեջ, 1-1....

Կարդալ ավելին

Կաթսայի մեջ 2 լ սառը ջուր լցնել, դնել կրակին, ավելացնել հավի դոշը, 2 մասի կտրած գլուխ սոխը, սխտորի ամբողջական պճեղները, եփել 1 ժամ: Ալյուրը մաղել թասի մեջ, ավելացնել օսլան, 1 թ.գդալ աղ, 2 ճ գդալ բուսայուղ, 200 մլ ջուր լցնել, խմոր ...

Կարդալ ավելին

Թասի մեջ լցնել կարմիր քաղցր պղպեղը, սև թարմ աղացած պղպեղը, աղ և ձիթայուղ լցնել, խառնել: Հավի թևիկների վերջին հատվածը հեռացնել, թևիկը հոդից կիսել, կտորները լցնել մարինադի մեջ, լավ տրորել, որպեսզի բոլոր կտորները հավասարաչա...

Կարդալ ավելին

Վարսակի փաթիլները լցնել ջեռոցի տապակի մեջ և դնել 180* տաքացրած ջեռոցը, թողնել բաց շականակագույն երանգ ստանան: Ընթացքում խառնել: Կարագն ու շաքարավազը միասին հարել՝ մինչև զանգվածը սպիտակի, ավելացնել մանրացրած ընկույզը, վա...

Կարդալ ավելին

Կիսաօղակների կտրտած սոխը տապակի մեջ քիչ ձիթայուղով տապակել՝ հաճախակի խառնելով: Գազարն ու նեխուրը ոչ մանր կտրտել: Կաթսայի մեջ քիչ ձիթայուղ լցնել, գազարն ու նեխուրը տապակել մոտ 8 րոպե, ավելացնել 4-8 մասի կտրտած սնկերը: Մեկ ...

Կարդալ ավելին