MyKitchen.am

Խոզի միսը կտրտել 2.5 սմ կողմերով կտորների, բուսայուղով տապակել 4-5 րոպե, ապա ավելացնել կիսաօղակներով կտրտած սոխը, շարունակել տապակել: Սերկևիլի սերմատուփը հեռացնել, մանր կտրտել, լցնել մսի վրա, քիչ աղ անել, կափարիչը դնել, թող...

Կարդալ ավելին

Թասի մեջ 1 թ.գդալ կարմիր քաղցր պղպեղ, 0.3 թ.գդալ սև պղպեղ լցնել, բուսայուղ ավելացնել, խառնել: Այս խառնուրդը քսել լավաշին, այն կտրտել լցնել ջեռոցի տապակի մեջ, դնել տաք ջեռոցը, թողնել վարդագունի: Ընթացքում խառնել, որպեսզի հավա...

Կարդալ ավելին

Թասի մեջ գցել աղացած միսը, լոլիկի մածուկը, ճզմած սխտորը, բահարը, աղն ու պղպեղը, վրան 1 ձու ջարդել և 2 ճ.գդալ պաքսիմատ լցնել, զանգվածը լավ հարել: Մեկ հում ձվի սպիտակուցն առանձնացնել, հարել: Մսի զանգցածից ձվի չափ կտոր վերցնել, ...

Կարդալ ավելին

Սպանախի տերևներն ու ցողուններն առանձնացնել: Սպանախի ցողունները տերևներից երկար են եփվում, այդ պատճառով՝ պետք չէ դրանք միաժամանակ գցել կաթսայի մեջ: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ անել, սպանախի ցողունները գցել մեջը, եփել 1-2...

Կարդալ ավելին

Հավի կտորները կամ ամբողջական հավը համեմել աղ ու պղպեղներով, լավ տրորել, ծանր տապակով մի քանի հարված հասցնել, որպեսզի դրանք տափակեն: Տապակի մեջ 20 գ կարագ հալեցնել, 1-2 ճ.գդալ ձիթայուղ լցնել, հավի կտորները միջին կրակով տապակ...

Կարդալ ավելին