MyKitchen.am

Նախապես բրինձը եփել, սառեցնել: Թյունոսի պահածոյի յուղը դատարկել որևէ թասի մեջ, վրան ավելացնել կիտրոնի հյութը, շաքարավազը, 100 գ մայոնեզ լցնել, լավ խառնել: Խաշած ձվերը երկարությամբ զգուշորեն կիսել, սպիտակուցներն անվնաս առ...

Կարդալ ավելին

Սոխը մանր կտրտել, կարագով տապակել՝ մինչև թափանցիկ դառնա, ավելացնել մանր կտրտած սխտորն ու մաղադանոսը, խառնել, կրակն անջատել, թողնել սոխեռածը մի քիչ սառչի: Ձուն ջարդել թասի մեջ, լավ հարել: Խաշած ձվերը երկարությամբ կիսել: Ջ...

Կարդալ ավելին

Տապակի մեջ կարագ հալեցնել, ավելացնել շաքարավազը, խառնել՝ մինչև շաքարավազը հալվի: Նարինջն, առանց կլպելու, շրջանաձև կտրել 1 սմ հաստության շերտերի, դրանք տապակել՝ մինչև սկսեն կարամելիզացվեն, յուղի հետ տեղափոխել ափսեի մեջ: ...

Կարդալ ավելին

Խաշած կարտոֆիլները աղալ, կամ մանր քերել, լցնել թասի մեջ, թարմ կաթնաշոռ ավելացնել, համեմել աղ ու պղպեղներով, վրան չոր ծիտրոն, 2-3 ճ.գդալ ալյուր ավելացնել, այս ամենի մեջտեղում փոս անել, 1 հարած ձու լցնել, գդալով խառնել, ապա ալր...

Կարդալ ավելին

Ձուն 80 գ շաքարավազի և 1 ճ.գդալ սառը ջրի հետ լավ հարել,ավելացնել փափուկ կարագը, խառնել, ապա ավելացնել ալյուրի և փխրեցուցիչի խառնուրդը, էլաստիկ խմոր հունցել: Ջեռոցը տաքացնել 190*: Խմորը տարածել ջեռոցի բացվող կողերով տապակի մ...

Կարդալ ավելին