MyKitchen.am

Ամանի մեջ լցնել սոյայի սոուսը, փշրել ծիտրոնը, պղպեղներ անել, խառնել: Խոզի միսը շերտատել, թակել, թակածոները դնել մարինադի մեջ, ավելացնել ոչ բարակ կիսաշրջանակների կտրտած սոխը, խառնել, թողնել 2-3 ժամ մարինացվեն: Խոզի մսակտոր...

Կարդալ ավելին

Բեկոնը շերտատել, շերտերը տաքացրած տապակի մեջ լցնել, խառնելով տապակել՝ մինչև յուղը դուրս գցեն և խրթխրթան դառնան: Սունկը բարակ շերտատել: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ անել, մակարոնը եփել: Բեկոնը տեղափոխել ափսեի մեջ, մնացած ...

Կարդալ ավելին

Թասի մեջ լցնել լվացած և ջրքամած բլղուրը, միսը, սպիտակաձավարը, վրան կես գլուխ սոխ քերել, ավելացնել չոր նանան, բահարը, պղպեղները, մոտ 0.5 բաժակ ջուր ացելացնել և լավ հունցել: Պետք է համասեռ, կպչուն խմորի նման զանգված ստացվի, թո...

Կարդալ ավելին

2 բաժակ ջուր եռացնել, ոսպը լցնել, եփել: Մածունը 1 բաժակ ջրով բացել, համեմել աղով և չոր ծիտրոնով: Կավե ամանի մեջ կտրտած լավաշ դնել: Սոխը մանր կտրտել, բուսայուղով տապակել՝ մինչև դեղնի, համեմել աղով, ծիտրոնով, կարմիր պղպեղով, կ...

Կարդալ ավելին

Ալյուրն ու աղը մաղել թասի մեջ, ավելացնել 1 ձվի 5 ճաշի գդալ ջրի խառնուրդը, պինդ խմոր շաղել, 7-8 րոպե հունցել, ծածկել, թողնել հանգստանա: Տավարի մսին քերած սոխ, աղ ու պղպեղներ ավելացնել, լավ հունցել: Կաթսայի մեջ 1 լ ջուր լցնել, ավ...

Կարդալ ավելին