MyKitchen.am

Ընկույզը մանր կտրտել, վրան 0.5 բաժակ գոլ ջուր լցնել, մի կողմ դնել: Թասի մեջ 2 ձու ջարդել, ավելացնել կաթ, սերուցք, աղ անել, հարել, լցնել գինու քացախը, մեկ անգամ էլ խառնել, ապա ավելացնել ալյուրի և սոդայի խառնուրդը, ականջի բլթակի...

Կարդալ ավելին

Սոխը մանր կտրտել, քիչ բուսայուղով տապակել 5 րոպե, ապա ավելացնել ճզմած և մանրացրած սխտորը, չոր կանաչիները, տապակել 1 րոպե, ավելացնել սպանախի տերևները, խառնել, կրակն իջեցնել, կափարիչ դնել, սպանախը շոգեխաշել 2-3 րոպե, ապա ավել...

Կարդալ ավելին

Ալյուրը մաղել թասի մեջ կամ սեղանին, աղ և սոդա ավելացնել, 100 գ հալեցրած կարագ լցնել, խառնել ավելացնել 1 ձվի և մածնի խառնուրդը, խմոր շաղել, ապա 5 րոպե կամ գրտնակով ծեծել, կամ սեղանին խփել, խմորը ծածկել, թողնել 20 րոպե հանգստանա:...

Կարդալ ավելին

Հավի բդի ոսկորը հեռացնել, միսը 2 անգամ աղալ կամ 2 ձվի սպիտակուցի, աղ ու պղպեղների հետ գործիքով հարել: Հավի մեջքից կտրվածք անել, ոսկորները հեռացնել: Ոսկորներից կարելի է արգանակ պատրաստել՝ ապուրի համար: Սննդային թաղանթի վր...

Կարդալ ավելին

Հարիչի թասի մեջ ջարդել ձվերը, աղ անել, թեթևակի հարել, ապա ավելացնել 60 մլ կաթը, ալյուրը, քերած պարմեզան պանիրը, շարունակել հարել 2-3 րոպե: Պահածոյացված սունկը ջրքամել: Տապակի մեջ կարագ հալեցնել, բարակ շերտատած սոխը տապակել՝...

Կարդալ ավելին