MyKitchen.am

Ալյուրը մաղել թասի մեջ, մեջտեղում փոս անել: Ձուն ջարդել բաժակի մեջ, վրան 1 թ.գդալ աղ անել, 0.75 բաժակ ջուր լցնել, հարել: Այս հեղուկը լցնել ալյուրի վրա, խմոր հունցել. պետք է միջինից պինդ խմոր ստացվի: Խմորը մոտ 8 րոպե լավ հունցել,...

Կարդալ ավելին

Կիսաօղակների կտրտած սոխը բուսայուղով տապակել, լցնել թասի մեջ, քացախ ավելացնել, խառնել, ծածկել, 1 գիշերով դնել սառնարանը: Պահածոյացված լոբին ջրքամել, լցնել թասի մեջ, ավելացնել հյութը հեռացրած և ոչ մանր կտրտած լոլիկները, մ...

Կարդալ ավելին

Տապակի մեջ բովել ընկույզը: Սոխը մանր կտրատել: Ընկույզը վերցնել տապակի վրայից, նույն տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և տապակել սոխը: Բոված ընկույզը և սխտորը մանրացնել, ավելացնել սոխերածին, ավելացնել նաև չոր նանան, նախապե...

Կարդալ ավելին

Բուսայուղը տաքացնել, շերտատած գազարը տապակել 1 րոպե, ավելացնել շերտատած նեխուրը, 1 րոպեից ավելացնել շերտատած սունկը, մի պտղունց աղ անել, կափարիչը դնել, շոգեխաշել 5 րոպե, համեմել պղպեղով, ավելացնել ոչ մանր կտրտած կանաչ սոխ...

Կարդալ ավելին
Ashburn