Պատրաստեք խմորապատ ռուլետ հետևյալ բաղադրատոմսով
Խմորապատ ռուլետ շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Խմորապատ ռուլետ շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սոխը մանր կտրտել, կարագով տապակել՝ մինչև թափանցիկ դառնա, ավելացնել մանր կտրտած սխտորն ու մաղադանոսը, խառնել, կրակն անջատել, թողնել սոխեռածը մի քիչ սառչի: Ձուն ջարդել թասի մեջ, լավ հարել: Խաշած ձվերը երկարությամբ կիսել: Ջեռոցը միացնել 180*, թողնել ջեռոցի տապակը տաքանա: Աղացած միսը համեմել աղ ու պղպեղներով, ավելացնել սոխեռածը, հարած ձվի մեծ մասը, շատ լավ հունցել: Շերտավոր խմորը ուղղանկյան ձևով բացել, աչքաչափով 3 մասի բաժանել, խճողակի կեսը ուղղանկյան ձևով մեջտեղի մասում տարածել, վրան շարել խաշած ձվերի կեսերը, դրանք ծածկել մնացած խճողակով, զանգվածին գլանի ձև տալ: Խմորի ազատ մնացած եզրերին, 45* անկյան տակ, 2.5-3 սմ հեռավորությամբ կտրվածքներ անել, ստացված ժապավենները հերթով վրա բերել, դրանով ծածկել խճողակը: Ստացված խմորապատ ռուլետը տեղափոխել յուղաթղթի վրա, հենց յուղաթղթով տեղափոխել ջեռոցի տաք տապակին, երեսին հարած ձու քսել: Տապակը վերադարձնել ջեռոց, ռուլետը եփել մոտ 40 րոպե՝ մինչև այն ոսկեգույն դառնա