Պատրաստեք խաչապուրի «նավակ» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽԱՉԱՊՈՒՐԻ «ՆԱՎԱԿ» Աբխազական Խմորով ուտեստ է:
ԽԱՉԱՊՈՒՐԻ «ՆԱՎԱԿ» Աբխազական Խմորով ուտեստ է:
Խմորիչը խառնել կաթին: Թողնել մի փոքր մնա: Լցնել մաղած ալյուրի վրա, ըստ ճաշակի աղ անել, հունցել խմորը: Թողնել խմորը հասունանա: Սուլուգունի պանիրը քերիչով անցկացնել, մի քիչ ալյուր ավելացնել, որ կպչուն ստացվի: Խմորը գնդերի բաժանել: Ամեն գունդը կլոր բացել: Մեջտեղում դնել միջուկ, երկու կողմից սեղմել այնպես, որ միջուկը երևա: Թխել 200 աստիճան տաք ջեռոցում, մինչև կարմրի: Մատուցելուց առաջ վրան կարագ քսել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info