Պատրաստեք ոլոռով կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ոլոռով կարկանդակ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ոլոռով կարկանդակ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ոլոռը թրջել սառը ջրի մեջ, եփել, տրորել: Սոխը մանրացնել, տապակել բուսայուղի մեջ, միացնել ոլոռի հետ, աղև պղպեղ անել ըստ ճաշակի: Պատրաստել խմորիչով (դրոժով) խմոր: Մեկ բաժակ կաթի մեջ լուծել խմորիչը, թողնել: Երկու բաժակ ալյուրը մաղել, կաթը խառնել, ավելացնել 2 ճ.գդ. բուսայուղ, շաքարավազ, աղ ըստ ճաշակի, 2 ձու: Խառնել, թողնել խմորը հանգստանա: Խմորը գնդիկների բաժանել, բարակ բացել, ամեն մեկի վրա միջուկ դնել: Թխել տաք ջեռոցի մեջ 20-25 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info