Պատրաստեք տոնական կապոցներ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏՈՆԱԿԱՆ ԿԱՊՈՑՆԵՐ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ՏՈՆԱԿԱՆ ԿԱՊՈՑՆԵՐ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Ալյուրը մաղել, փոս անել ալյուրի բլրակի վրա, մեջը լցնել հարած ձու: Ավելացնել կաթի և սերուցքի խառնուրդի կեսը: Խառնել, միատարր դարձնելուց հետո ավելացնել մնացած կաթը: Ձկան փափկամիսը կտրատել: Կանաչին լվանալ: Թավայի մեջ կարագ հալեցնել, ավելորդ յուղը թափել: Թողնել այնքան, որ մնա թավայի տակի յուղի շերտը: Խմորը խառնել, լցնել թավայի մեջ: Թխվելուց հետո շուռ տալ: Կարմրեցնել նաև մյուս կողմից: Խմորի մեջ դնել ձկան փափկամիս, եզրերը հավաքել և սամիթով կապել:Ամեն կապոցի վրա մի փոքր խավիար դնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info