Պատրաստեք տնական պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
Տնական պիցցա Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Տնական պիցցա Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խառնել սոդան, կեֆիրը, 1հատ ձուն, ավելացնել ալյուրը, հունցել էլաստիկ խմոր: Թողնել 20 րոպե հանգստանա: Խմորը բացել, դնել տապակի վրա, եզրերը բարձրացնել: Խմորի վրա կեչուպ քսել: Երշիկը կտրատել: Մայոնեզ քսել, դնել սունկը: 2 հատ եփած ձուն և թթու վարունգը քերել: Մայոնեզով ծածկել, վրան լցնել քերած պանիր և կրկին մայոնեզ: Թխել տաք ջեռոցի մեջ, մինչև խմորը եփվի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info