Պատրաստեք տատիկի կծիկները հետևյալ բաղադրատոմսով
Տատիկի կծիկները շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Տատիկի կծիկները շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սունկը լվանալ, մանրացնել, սոխի հետ տապակել: 3 ձուն հարել, ձվածեղ անել: Մանրացնել և խառնել սնկին: Ավելացնել նաև մանր կտրատած կանաչին: Հավի մսին ավելացնել աղացած սոխ, մի քիչ կարագ, համեմել, աղ, պղպեղ ցանել: Որպեսզի ավելի հյութեղ լինի, կարելի է կաթով եփած հերկուլես ավելացնել: Խմորը բացել, բարակ շերտերի բաժանել: Հավի խճողակը ձեռքով տապակեցնել, մեջը լցնել սնկով ձվածեղից, փակել, գնդի ձև տալ, վրան փաթաթել խմորի բարակ թելանման շերտերը: Մտցնել հարած ձվի մեջ, հետո` քունջութի մեջ: Տապակի վրա փայլաթիթեղ դնել, գնդիկները շարել, թխել 180 աստիճան ջեռոցում 40 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info