MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թաթար բորակի

Ալյուրը մաղել թասի մեջ, մեջտեղում փոս անել: Ձուն ջարդել բաժակի մեջ, վրան 1 թ.գդալ աղ անել, 0.75 բաժակ ջուր լցնել, հարել: Այս հեղուկը լցնել ալյուրի վրա, խմոր հունցել. պետք է միջինից պինդ խմոր ստացվի: Խմորը մոտ 8 րոպե լավ հունցել, թողնել 15-20 րոպե հանգստանա: Սխտորը ճզմել, լցնել մածնի վրա, աղ անել, հարել, սոուսը պատրաստ է: Խմորը բարակ բացել, ցանկացած ձևով կտրտել, թողնել սեղանին 10-15 րոպե, որպեսզի թեթևակի չորանա: Ջրով մեծ կաթսան դնել կրակին, մեջը աղ գցել: Սոխը կտրտել, յուղով սոխեռած անել: Եռացող ջրի մեջ գցել թաթար բորակիները. հենց դրանք ջրի երես բարձրանան՝ փոքր քամիչով հանել ափսեի մեջ, վրան սխտոր-մածուն լցնել, խառնել, սոխեռած դնել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թաթար բորակի

ալյուր ալյուր 1.5 teyi_bajak

ձու ձու 1 հատ

աղ աղ

սոխ սոխ 2 glux

յուղ յուղ 3 chashi_gdal

մածուն մածուն 0.5 liters

սխտոր սխտոր 2 pchex

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 750դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 237 կկալ

Ամենօրյա խոհարարական հաղորդում: Յուրահատուկ ճաշատեսակներ, էլ ավելի յուրօրինակ մեկնաբանություններով: Յուրաքանչյուր օր, ընտրվում է նոր, յուրօրինակ բաղադրատոմս և պատրաստվում այն: Հաղորդում գուրմանների համար: