Պատրաստեք սնկով և պանրով զամբյուղիկներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Սնկով և պանրով զամբյուղիկներ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սնկով և պանրով զամբյուղիկներ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Պատրաստել խմորը. խոշոր քերիչով անցկացնել մարգարինը, երկու ձեռքերով երկու բաժակ ալյուրի հետ տրորել: Թթվասերի մեջ աղ և սոդա լցնել, խառնել ալյուրին: Խմոր հունցել, այն լինում է փափուկ և ձեռքերին չի կպչում: Եթե հարկ լինի, կարելի է մի փոքր ալյուր ավելացնել: Խմորը դնել կեքսի ամանների մեջ շատ բարակ: Ավելորդ եզրերը կտրել: Միջուկի համար սունկը լվանալ, մանր կտրատել: Տաք թավայի մեջ լցնել բուսայուղ, ավելացնել մանր կտրատած սոխը, տապակել մինչև թափանցիկ դառնալը: Վրան լցնել սունկը, տապակել, աղ, պղպեղ անել: Պանիրը քերել: Վերցնել խմորիկները, մեջը մի քիչ պանիր լցնել: Հետո վրան դնել սունկը, գդալով սեղմել: Նորից պանիր դնել, մայոնեզով ծածկել: Թխել 200-230 աստիճանում 20-25 րոպե: Զամբյուղիկները սառեցնել և հանել ամաններից: Զարդարել կանաչիով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info