MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սմբուկով կարկանդակ

Սառցախցիկից հանած կարագը անցկացնել քերիչով, 60 մլ սառցաջուր, ալյուր ավելացնել, խմոր հունցել, ավելացնել քերած դեղին պանիրը, հունցել, փաթաթել սննդային թաղանթով, 30 րոպեով դնել սառնարանը: Սմբուկը, պղպեղներն ու սխտորի պճեղները բարակ ձողիկների կտրտել, մաս-մաս բուսայուղով տապակել և տեղափոխել մաղի մեջ կամ թղթե անձեռոցիկի վրա: Կիտրոնի հյութը քամել, ավելացնել մեղրը, խառնել, եփել 5 րոպե, կրակից վերցնել, խառնել տապակած բանջարեղենի և թեթևակի ճմռած “ֆետա” պանրի հետ, խառնել: Խմորը 2 մասի բաժանել, մեկը գրտնակել, փռել յուղաթուղթ փռած տապակի մեջ, վրան տարածել խճողակը, ծածկել խմորի 2-րդ շերտով, եզրերը պատառաքաղով լավ ամրացնել, երեսին քունջութ շաղ տալ: Եփել 210* ջերմաստիջանի ջեռոցում 35-40 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սմբուկով կարկանդակ

սմբուկ սմբուկ 1 հատ

սխտոր սխտոր 2 pchex

կիտրոն կիտրոն 0,5 հատ

մեղր մեղր 1,5 chashi_gdal

քունջութի սերմեր քունջութի սերմեր 2 chashi_gdal

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

կանաչ պղպեղ կանաչ պղպեղ 1 հատ

ալյուր ալյուր 175 gram

կարագ կարագ 100 gram

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

յուղ յուղ 2 chashi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1080դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 70 կկալ

Press Esc to close
Նշված տվյալներով արդյունք չկա