Պատրաստեք պիդե պանրով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻԴԵ ՊԱՆՐՈՎ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ՊԻԴԵ ՊԱՆՐՈՎ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ալյուրը մաղել, ավելացնել բուսայուղը, կաթը, խմորիչը, հունցել փափուկ խմոր: Թողնել մոտ կես ժամ, ծավալը կրկնակի կմեծանա: Բացել 0.3 մմ հաստությամբ, վրան ցանել քերած պանիրը, կարելի է ըստ ճաշակի ավելացնել պղպեղ, լոլիկ: Եզրերը սեղմել այնպես, որ նավակի ձև ստանա: Ջեռոցը նախապես տաքացնել 200 աստիճան, խմորը թխել 15 րոպե, մինչև եզրերը կարմրեն:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info