Պատրաստեք պաստա պեպերոնատա հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԱՍՏԱ ՊԵՊԵՐՈՆԱՏԱ Իտալական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ՊԱՍՏԱ ՊԵՊԵՐՈՆԱՏԱ Իտալական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Պղպեղը խորովել ջեռոցում կամ գազօջախի վրա: Անընդհատ շուռումուռ տալ, որպեսզի համաչափ խորովվի: Հանել, փաթաթել սրբիչի մեջ, թողնել սառչի: Կեղևը հեռացնել, կիսել և սերմերը հանել: Պղպեղը բարակ շերտերի բաժանել: Լոլիկի վրա խաչաձև կտրվածք անել, գցել եռման ջրի մեջ, կեղևը հանել: Լոլիկը մանր կտրատել, սխտորը մանր շերտիկներ անել, չիլին պղպեղը մանրացնել: Թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, մարմանդ կրակով տապակել սխտորը մինչև փափկի, դա կտևի մոտ 1 րոպե: Ավելացնել լոլիկները, 5 րոպե անց նաև պղպեղը: Աղ, պղպեղ անել և կրակից վերցնել: Մակարոնը եփել, քամել, լցնել թավայի մեջ: Խառնել բանջարեղենին, մատուցելիս ռեհանով զարդարել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info