MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պաստա պեպերոնատա

Պղպեղը խորովել ջեռոցում կամ գազօջախի վրա: Անընդհատ շուռումուռ տալ, որպեսզի համաչափ խորովվի: Հանել, փաթաթել սրբիչի մեջ, թողնել սառչի: Կեղևը հեռացնել, կիսել և սերմերը հանել: Պղպեղը բարակ շերտերի բաժանել: Լոլիկի վրա խաչաձև կտրվածք անել, գցել եռման ջրի մեջ, կեղևը հանել: Լոլիկը մանր կտրատել, սխտորը մանր շերտիկներ անել, չիլին պղպեղը մանրացնել: Թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, մարմանդ կրակով տապակել սխտորը մինչև փափկի, դա կտևի մոտ 1 րոպե: Ավելացնել լոլիկները, 5 րոպե անց նաև պղպեղը: Աղ, պղպեղ անել և կրակից վերցնել: Մակարոնը եփել, քամել, լցնել թավայի մեջ: Խառնել բանջարեղենին, մատուցելիս ռեհանով զարդարել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պաստա պեպերոնատա

մակարոն մակարոն 500 gram

պղպեղ պղպեղ 2 հատ

դեղին պղպեղ դեղին պղպեղ 1 հատ

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

սխտոր սխտոր 2 pchex

կծու պղպեղ կծու պղպեղ 1 հատ

ձեթ ձեթ

ռեհան ռեհան

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 740դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 200 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info