MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պանրով ռավիոլի

Ալյուրն ու սպիտակաձավարը մաղել, բլրակ անել սեղանի վրա: Սպիտակաձավարը պետք է շատ մանր լինի: Բլրակի վրա փոս անել և ձու ջարդել մեջը: Ավելացնել բուսայուղ և աղ: Ձեռքով խմորը հունցել ոչ պակաս, քան 10 րոպե: Խմորը խփել սեղանին, մինչև լրիվ հարթ և էլաստիկ դառնա: Փաթաթել պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ և դնել սառնարան կես ժամով: Ռավիոլիի խմորը սիրում է սառնություն: Խորհուրդ է տրվում անգամ հունցելիս ձեռքերը թրջել սառը ջրով: Սեղանին խմոր ցանել, խմորը շատ բարակ բացել: Խմորը մաս-մաս բացել, որ չչորանա: Կանաչին լվանալ, մաքրել, չորացնել և կտրատել: Պանիրը ձեռքով մանրացնել: Խառնել կանաչին, պանիրը, ձուն, աղ ցանել, կրկին խառնել: Բացված խմորից 7,5 սմ տրամագծով շրջանակներ կտրատել: Ամեն խմորի շրջանակի մեջ դնել 3/4 թ. գդ. միջուկ: Եզրերը թրջել, կիսաշրջանի պես փակել ծայրերը: Եփել եռացող աղի ջրի մեջ 3-4 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պանրով ռավիոլի

ալյուր ալյուր 150 gram

ձու ձու 2 հատ

սպիտակաձավար սպիտակաձավար 50 gram

ձեթ ձեթ 1 chashi_gdal

աղ աղ

միջուկ

ձու ձու 1 հատ

մաղադանոս մաղադանոս 1 chashi_gdal

ռեհան ռեհան 1 chashi_gdal

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1170դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 354 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info