Պատրաստեք պանրով կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Պանրով կարկանդակ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Պանրով կարկանդակ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Խմորը կիսել, մի մասը բացել, դնել յուղած տապակի մեջ: Պատրաստել միջուկը. երեք ձու հարել: Պանրիկները քերիչով անցկացնել: Կանաչին մանր կտրատել: Սոխը կտրատել, սոխեռած անել: Ձուն, կանաչին, քերած պանիրը, սոխեռածը խառնել: Այնպես անել, որ միջուկը շատ պինդ չլինի: Տեղադրել խմորի վրա: Երկրորդ շերտ խմորը բացել, կարկանդակը ծածկել, եզրերը փակել, վրան ձու քսել: Թխել 180 աստիճան ջերմության ջեռոցում 30-40 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնա: Մատուցել կտրատած:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info