Պատրաստեք օլադի «օրանժ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Օլադի «Օրանժ» շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Օլադի «Օրանժ» շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Գազարը խոշոր քերիչով քերել, նարինջը կեղևազրկել, դնել բուսայուղով թավայի մեջ: Մի րոպե անց նարնջի հյութի կեսը լցնել վրան, ավելացնել մեղրը և 15 րոպե շոգեխաշել: Խմորի համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կեֆիրը, կաթնաշոռը, սոդան, ալյուրը: Կարելի է հին կեֆիր օգտագործել: Գազարը հարիչով խյուսի վերածել: Գազարը լցնել խմորի մեջ և խառնել: Դնել թավայի մեջ, մի կողմը տապակել փակ կափարիչով: Շուռ տալ, մյուս կողմը ևս կարմրեցնել: Մատուցել թթվասերի կամ յոգուրտի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info