MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մսով կարկանդակ

Միսը լցնել խորը ամանի մեջ, աղ, պղպեղ ցանել: Սոխն ու կանաչին աղալ, խառնել մսին: Զանգվածը ձեռքով լավ խառնել, տեղափոխել կաթսայի մեջ, եփել՝ վրան մի բաժակ ջուր ավելացնելով: Երբ ջուրը ցամաքի, մի կտոր կարագ դնել վրան: Տապակել՝ անընդհատ խառնելով: Խմորը բացել այնպես, որ տապակի կրկնակի չափն ստանա: Բացված խմորը փռել տապակի վրա ( կեսը կմնա կախված): Մսի տապակված միջուկը տարածել խմորի վրա: Խմորի մյուս ծայրը բերել, ծածկել կարկանդակը: Եզրերը ծալել դեպի ներս, ամրացնել: Ձուն հարել, քսել կարկանդակի վրա: Թխել 180 աստիճան ջերմության ջեռոցում, մինչև կարկանդակը կարմրի, խմորը չպետք է թույլ լինի: Այն թխված է, երբ բավականաչափ չոր է, ձեռք տալիս մատների հետքը չի մնում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մսով կարկանդակ

շերտավոր խմոր շերտավոր խմոր 400 gram

տավարի միս տավարի միս 300 gram

սոխ սոխ 1 glux

խառը կանաչի խառը կանաչի 0.5 punj

աղ աղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ձու ձու 1 հատ

կարագ կարագ 50 gram

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1370դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 207 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info