Պատրաստեք մսով ֆարֆալլե հետևյալ բաղադրատոմսով
Մսով ֆարֆալլե Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Մսով ֆարֆալլե Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սոխը մանր կտրատել, տապակել կարագի մեջ: Ավելացնել միսը և տապակել մի քանի րոպե: Մի բաժակ ջուր կամ արգանակ լցնել, եփել: Ավելացնել սերմերը հեռացրած և կտրատած կծու պղպեղը, տոմատը, մանանեխը, աղ, համեմել, եփել մի քանի րոպե: Ֆարֆալլեները եփել աղաջրում, քամել: Լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան լցնել տապակած միսը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info