Պատրաստեք մսային կեքս հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄՍԱՅԻՆ ԿԵՔՍ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՄՍԱՅԻՆ ԿԵՔՍ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սոխը կտրատել, տապակել, ավելացնել կտրատած կրծքամիսը, կանաչին, կրակն անջատել և ավելացնել օղակ-օղակ կտրատած որսորդական երշիկն ու լոբին: Խառնուրդին աղ, պղպեղ ցանել: Պանիրը խորանարդիկներով կտրատել: Ձուն խառնել թթվասերին ու մայոնեզին: Ավելացնել աղ, սոդա, ալյուր: Եթե թանձր է, կարելի է մի քիչ կաթ խառնել: Երշիկով միջուկը լցնել տապակի մեջ, վրան լցնել խմորը: Կեքսը թխել 20 րոպե 200 աստիճանում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info