Պատրաստեք մանթի ռուսական հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄԱՆԹԻ ՌՈՒՍԱԿԱՆ Ռուսական Խմորով ուտեստ է:
ՄԱՆԹԻ ՌՈՒՍԱԿԱՆ Ռուսական Խմորով ուտեստ է:
Ալյուրը մաղել, վրան լցնել աղ, ջուր: Ստացվում է պինդ խմոր: Ծածկել, թողնել մեկ- մեկուկես ժամ: Միսը լվանալ, մանր կտրատել: Սոխը մանրացնել: Միսն ու սոխը խառնել, աղ, պղպեղ անել, մի քիչ ջուր ավելացնել: Խմորին գլանի ձև տալ, կտրատել, պատրաստել փոքրիկ գնդիկներ: Ամեն գնդիկ կլոր բացել, մեջտեղում դնել մի քիչ միջուկ: Դիմացի ծայրերը մոտեցնել, սեղմելով կպցնել: Հետո մյուս երկու ծայրը մոտեցնել և կպցնել: Անկյունները բաց կմնան, փակել: Կստացվեն ծրարի պես խմորներ: Հանդիպակաց անկյունները միացնել իրար: Հետո մնացած երկու ծայրն էլ միացնել, արդեն խմորները կլորավուն կդառնան: Մանթի եփելու հատուկ կաթսան յուղել, շարել խմորները, վրան սառը ջուր ցողել, եփել 40-45 րոպե: Մանթին եփվում է գոլորշու վրա: Կաթսայի ներքևի մասում ջուրն է, վերևում` ցանցի վրա շարվում են մանթիները: Մատուցել կարագի կամ թթվասերի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info