MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լազանյա բոլոնյեզե

Լազանյայի շերտերը աղաջրում եփել, սառը ջրով ողողել, քամել: Լոլիկների կեղևը հեռացնել, բլենդերով հարել, խառնել տոմատի մածուկին: Միսը բուսայուղով տապակել, աղ, պղպեղ անել, ավելացնել տոմատը: Եփել մինչև թանձրանալը: Սոտեյնիկի մեջ խառնել կարագը, ավելացնել ալյուր: Աստիճանաբար լցնել կաթը և անդադար խառնել: Ավելացնել քերած մշկընկույզ, եփել, մինչև սոուսը թանձրանա: Տապակի մեջ մի քիչ սոուս լցնել, դնել լազանյայի շերտերը: Վրան լցնել բոլոնյեզեի մեկ երրորդ մասը: Վրան լցնել քերած պանիր: Նորից սոուս լցնել: Այս գործողությունը կրկնել: Լազանյան եփել 200 աստիճան ջեռոցում մոտ 40 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լազանյա բոլոնյեզե

տավարի միս տավարի միս 700 gram

լազանյայի շերտեր լազանյայի շերտեր 200 gram

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

ձեթ ձեթ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 2 chashi_gdal

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կաթ կաթ 1 liters

կաթ կաթ 120 gram

ալյուր ալյուր 3 chashi_gdal

մշընկույզ մշընկույզ 1 ptxunc

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3380դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 348 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info