Պատրաստեք լազանյա բոլոնյեզե հետևյալ բաղադրատոմսով
ԼԱԶԱՆՅԱ ԲՈԼՈՆՅԵԶԵ Իտալական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ԼԱԶԱՆՅԱ ԲՈԼՈՆՅԵԶԵ Իտալական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Լազանյայի շերտերը աղաջրում եփել, սառը ջրով ողողել, քամել: Լոլիկների կեղևը հեռացնել, բլենդերով հարել, խառնել տոմատի մածուկին: Միսը բուսայուղով տապակել, աղ, պղպեղ անել, ավելացնել տոմատը: Եփել մինչև թանձրանալը: Սոտեյնիկի մեջ խառնել կարագը, ավելացնել ալյուր: Աստիճանաբար լցնել կաթը և անդադար խառնել: Ավելացնել քերած մշկընկույզ, եփել, մինչև սոուսը թանձրանա: Տապակի մեջ մի քիչ սոուս լցնել, դնել լազանյայի շերտերը: Վրան լցնել բոլոնյեզեի մեկ երրորդ մասը: Վրան լցնել քերած պանիր: Նորից սոուս լցնել: Այս գործողությունը կրկնել: Լազանյան եփել 200 աստիճան ջեռոցում մոտ 40 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info