Պատրաստեք լավաշով ռուլետ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԼԱՎԱՇՈՎ ՌՈՒԼԵՏ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ԼԱՎԱՇՈՎ ՌՈՒԼԵՏ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սոխը մանրացնել, տապակել, ավելացնել լոլիկները, համեմել: Վերջում ավելացնել կտրատած մաղադանոսը: Լավաշները հերթով դնել յուղած տապակի վրա, յուրաքանչյուրի վրա քսելով կաթից, հալեցրած կարագից, ձվից ստացված խառնուրդը: Լավաշները շարելուց հետո վրան տարածել մսի խճողակը: Միջուկը հարթեցնել, դնել նախապես տաքացված ջեռոցի մեջ: Ջեռոցի ջերմաստիճանը նախընտրելի է 180 աստիճան, ռուլետը ջեռոցում պետք է մնա մոտ 25 րոպե: Մատուցել տաք վիճակում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info