Պատրաստեք կիտրոնով ձողիկեր հետևյալ բաղադրատոմսով
Կիտրոնով ձողիկեր շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Կիտրոնով ձողիկեր շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Կիտրոնի կեղևը քերիչով անցկացնել: Ալյուրը, աղը, ձուն խառնել: Ավելացնել կիտրոնը: Նույն բաժակով, որով չափվել է ալյուրը, լցնել մի բաժակ ջուր: Խմորը հունցել, հունցելու ընթացքւմ ավելացնել կարագ կամ յուղ: Խմորը կես ժամով տեղափոխել սառնարան: Խմորը բացել մեկ սմ հաստությամբ: Շերտեր կտրել և տապակել տաք բուսայուղի մեջ: Քամել, մատուցել ձկան կամ սոուսի ու գարեջրի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info