Պատրաստեք կաթնախմորներով կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱԹՆԱԽՄՈՐՆԵՐՈՎ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԿԱԹՆԱԽՄՈՐՆԵՐՈՎ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ձուն, կաթը, ալյուրը խառնել, աղ և շաքարավազ լցնել ըստ ճաշակի, ավելացնել կտրատած կանաչի: Ստացված խմորից մի քանի հատ բարակ խմորուկ թխել:
Յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա դնել խմորի շերտը, ծածկել օղակ-օղակ կտրած լոլիկներով, վրան քերած պանիր ցանել, կարելի է մի քիչ սխտոր դնել: Ծածկել խմորի մյուս շերտով, այդպես հաջորդաբար շարել, մինչև մթերքը վերջանա: Տաք ջեռոցի մեջ դնել 15-20 րապե: Մատուցելուց առաջ կտրատել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info