MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կարկանդակ` թարմ սնկով

Սունկը լվանալ, խոնավ սպունգով մաքրել և մեծ-մեծ կտրատել: Փոքրիկ սնկերը կարելի է հենց այդպես էլ թողնել: Բեկոնը կտրատել միջին չափի կտորներով, տապակել չոր թավայի մեջ այնքան, մինչև խրթխրթան դառնա: Տեղափոխել բեկոնը, նույն թավայի մեջ տապակել սունկը: Հանել կրակից և թողնել սառչի: Խմորը գրտնակել ուղղանկյունաձև, դնել ջեռոցի թավայի մեջ, որի երեսին նախապես կարագ քսել: Եզրերից 3սմ խորության վրա խմորը ուղղանկյունաձև ընդգծել սուր դանակով, բայց ոչ ամբողջ խմորը, միայն վերջից: Ընդհանուր խմորի այդ ընդգծված հատվածում դանակով զգույշ փոքր գծեր անցկացնել: Դեղնուց քսել խմորի վրա և դնել 180˚ տաքության ջեռոցում 10 րոպեով: Հանել ջեռոցից, թուլացնել ջերմաստիճանը մինչև 160˚: Ստացված թխվածքի մեջտեղի մասը զգուշորեն փշրել: Լվանալ մաղադանոսը, կտրատել: Հարել ձուն թթվասերի հետ, մինչև միատարր զանգված ստանալը: Ավելացնել բեկոնը, սունկը և կանաչին: Լավ խառնել: Լցնել պատրաստի միջուկը թխվածքի վրա և դնել ջեռոցի մեջ 15-20 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կարկանդակ` թարմ սնկով

սունկ սունկ 150 gram

շերտավոր խմոր շերտավոր խմոր 400 gram

բեկոն բեկոն 200 gram

ձու ձու 6 հատ

դեղնուց  դեղնուց 1 հատ

մաղադանոս մաղադանոս

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2060դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 696 կկալ

Press Esc to close

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր