Պատրաստեք կանաչիով կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱՆԱՉԻՈՎ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ շատ համեղ Խմորով ուտեստ է:
ԿԱՆԱՉԻՈՎ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ շատ համեղ Խմորով ուտեստ է:
Ալյուրը, բուսայուղը, աղը, մանրացրած մարգարինի կտորները խառնել: Աստիճանաբար ջուր ավելացնել, խմոր հունցել: Գունդ անել, փաթաթել տոպրակի մեջ, 30 րոպե թողնել սառնարանում: Սոխն ու կանաչին մանր կտրատել: Ձուն հարել թթվասերի ու աղի հետ, խառնել սոխին, կանաչուն, պղպեղով համեմել: Խմորը բացել, դնել յուղած տապակի մեջ, ծակծկել պատառաքաղով: Թխել 10 րոպե 210 °С աստիճանում: Խմորը հանել ջեռոցից, լցնել միջուկը, թխել ևս կես ժամ: Սակայն ջերմաստիճանը պետք է իջեցնել 180 °С:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info