MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կանաչիով և ձվով զամբյուղներ

Շերտավոր խմորը կտրտել ջեռոցի կաղապարին հարմար կտորների, դրանք թեթևակի սեղմելով տեղավորել բնիկների մեջ, վրան ձվի դեղնուց քսել և դնել նախապես 190* տաքացրած ջեռոցը. Խմորը պետք է եփվի, բայց չկարմրի: Սպանախը գցել եռացող աղ արած ջրի մեջ, 1 րոպեից հանել, ջրքամել, ողողել սառը ջրով, թողնել ջրքամվի: Սոխը մանր կտրտել, քիչ բուսայուղով տապակել, ավելացնել կտրտած սխտորը, մզած և մանր կտրտած սպանախը, համեմել մշընկույզով, աղ ու պղպեղներով, խառնելով եփել այնքան, որ զանգվածը ջրազրկվի: Պանիրը քերել: Խմորը հանել ջեռոցից, բոլոր բնիկների մեջ քերած պանիր դնել, վրան` սպանախի զանգված տեղավորել, գդալի ուռուցիկ մասով փոս անել, փոսի մեջ լոռու կամ հավի փոքր ձու ջարդել, դեղնուցին աղ ու կարմիր պղպեղ անել, վերադարձնել ջեռոց, թողնել սպիտակուցը թանձրանա. Դեղնուցը պետ է ջրիկ մնա: Մատուցել անմիջապես:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կանաչիով և ձվով զամբյուղներ

շերտավոր խմոր շերտավոր խմոր 500 gram

սպանախ սպանախ 2 punj

լորի ձու լորի ձու 6 հատ

ձու ձու 1 հատ

ձեթ ձեթ

սոխ սոխ

սխտոր սխտոր

մշընկույզ մշընկույզ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1520դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 648 կկալ

Press Esc to close

Ամենօրյա խոհարարական հաղորդում: Յուրահատուկ ճաշատեսակներ, էլ ավելի յուրօրինակ մեկնաբանություններով: Յուրաքանչյուր օր, ընտրվում է նոր, յուրօրինակ բաղադրատոմս և պատրաստվում այն: Հաղորդում գուրմանների համար: