Պատրաստեք իտալական պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ Իտալական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ Իտալական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Լոլիկն օղակ-օղակ կտրել, պանիրը մանրացնել, սունկը բարակ շերտատել, երշիկը ձողիկների վերածել: Պարմեզան պանիրը քերիչով անցկացնել, կծու պղպեղը մանր կտրատել: Պիցցայի խմորը բարակ բացել և դնել տաք տապակի վրա: Խմորին քսել տոմատի սոուսը, վրան լցնել կտրատած մթերքը, վրան ցանել քերած պանիրը: Թխել 250 աստիճանում 8 րոպե: Վրան փշրել չորացրած ռեհանը, կտրատել և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info