Պատրաստեք հավի բդիկներ «տոպրակի մեջ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Հավի բդիկներ «տոպրակի մեջ» Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Հավի բդիկներ «տոպրակի մեջ» Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ալյուրն ու խմորիչը խառնել, ավելացնել աղ, շաքարավազ, բուսայուղ և ջուր: Խմոր հունցել և թողնել մի ժամ մնա տաք տեղում: Նորից հունցել, թողնել: Պատրաստել միջուկը. սունկը տապակել կտրատած սոխի հետ: Աղ ցանել, լցնել կտրատած սամիթը: Հավի բդիկներին աղ անել, թողնել մինչև մնացած բաղադրիչները պատրաստվեն: Խմորը բացել, կտրատել: Ամեն խմորի վրա դնել մեկ բդիկ, սունկ, խմորը կապել կապոցի պես: Դրա համար խմորից «թել» պետք է պատրաստել: Տապակը յուղել, շարել բդիկները, վրան ձու քսել: Եփել ջեռոցում, մատուցել առանձին կամ բանջարեղենի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info