Պատրաստեք գառան միս խմորի մեջ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԳԱՌԱՆ ՄԻՍ ԽՄՈՐԻ ՄԵՋ Հայկական Խմորով ուտեստ է:
ԳԱՌԱՆ ՄԻՍ ԽՄՈՐԻ ՄԵՋ Հայկական Խմորով ուտեստ է:
Ալյուրը, աղը, սոդան և համեմունքները խառնել, ավելացնել կաթն ու գինին, դեղնուցները: Խառնել, աստիճանաբար ավելացնել նաև նախապես հարած սպիտակուցները: Խառնել նաև ոլոռը, կտրատած միսը: Տապակել տաք և առատ բուսայուղի մեջ: Կարելի է նաև միսը ոչ թե խառնել խմորին, այլ կտրատել ավելի խոշոր կտորներով, դնել պատառաքաղի ծայրին, թաթախել խմորի մեջ և տապակել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info