MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել եգիպտացորենի ալյուրով պելմենի

Պեկինյան կաղամբը մանր կտրտել, լցնել սառը ջրի մեջ, թողնել դառնությունը դուրս գցի: Եգիպտացորենի ալյուրը մաղել թասի մեջ, աղ անել, քիչ-քիչ տաք եռջուր լցնել, գդալով խառնել, թողնել այն այնքան սառչի, որ հնարավոր լինի հունցել, պետք է պինդ խմոր ստացվի, ծածկել, դնել մի կողմ: Տապակի մեջ քիչ բուսայուղ լցնել, ջրքամած պեկինյան կաղամբը տապակել, համեմել սխտորով, սոյայի սոուսով, աղ ու կարմիր պղպեղով, ավելացնել կտրտած կանաչ սոխն ու կրակից վերցնել, դատարկել որևէ ամանի մեջ, թողնել սառչի: Խմորը բացել 3 մմ հաստության շերտի, 4*8 սմ կողմերով ուղղանկյուններ կտրտել, մի կեսին խճողակ դնել, ծածկել մյուս կեսով, եզրերն ամրացնել: Պելմենները շարել յուղաթղթի կտորների վրա, և դրանք եփել առատ գոլորշու վրա` 10 րոպե: Պելմեններին քսել բուսայուղ և սոյայի սոուս շաղ տալ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք եգիպտացորենի ալյուրով պելմենի

ալյուր ալյուր 300 gram

կաղամբ կաղամբ 500 gram

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 250 gram

սխտոր սխտոր 10 gram

սոյայի սոուս սոյայի սոուս 3 chashi_gdal

ձեթ ձեթ 15 ml

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 560դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 47 կկալ

Նշված տվյալներով արդյունք չկա