MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դասական ուզբեկական մանթի

Մանթին պելմենիներից տարբերվում է նրանով, որ այն եփվում է գոլորշու վրա: Հատուկ մանթի եփելու կաթսաներ կան, որոնց ներքևի մասում ջուր է լցվում, մանթին շարվում է ցանցի վրա: Եթե այդ կաթսայից չկա, ապա հարկավոր է ջուր եռացնել, կաթսայի վրա դնել խորը ափսե, յուղել, մի շարք մանթի շարել, ուրիշ ափսեով ծածկել, թույլ կրակի վրա եփել: Ալյուրից, ձվից, աղից և մի փոքր ջրից խմոր հունցել, գունդ անել, ծածկել, թողնել 30-40 րոպե: Բացել 1-2 մմ հաստությամբ, բաժանել 10 х 10 չափի քառակուսիների: Ոչխարի միսը մանր կտրատել կամ խոշոր անցքերով աղացով աղալ: Ավելացնել մանր կտրատած սոխը, սև պղպեղը, մի քանի գդալ աղաջուր, լավ խառնել: Դմակի ճարպը լոբու չափի կտրատել: Խմորի ամեն քառակուսու վրա դնել 1 ճ.գդ. միս և մի կտոր ճարպ: Խմորը փակել վերևի մասում: Մանթիները ծածկել սրբիչով, որ չչորանա: Շարել կաթսայի մեջ այնպես, որ իրար չկպչեն: Եփել 45 րոպե: Եթե շատ չորանան, կարելի է ջուր ցողել վրան: Մանթին մատուցել արգանակի կամ թթվասերի հետ: Վրան կտրատած համեմ լցնել: Կարելի է նաև տապակել մանթիները, մինչև կարմրեն, հետո եփել գոլորշու վրա: Այդպես ավելի արագ կեփվի և կարելի է շարել ոչ թե մեկ, այլ մի քանի շարքով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դասական ուզբեկական մանթի

ալյուր ալյուր 500 gram

ձու ձու 1 հատ

աղ աղ 1 teyi_gdal

ջուր ջուր 0.5 teyi_bajak

միջուկ

ոչխարի միս ոչխարի միս 1 kg

սև պղպեղ սև պղպեղ 1 teyi_gdal

գառան դմակ գառան դմակ 150 gram

համեմ համեմ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3060դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 447 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info