MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բուլկի-նախուտեստ

Թավայի մեջ լցնել 100 մլ բուսայուղ: Տաքացնել, տապակել մանր կտրատած սխտորը 50-60 րոպե: Խմորիչը բացել շաքարավազի հետ 50 մլ գոլ ջրում: Թողնել 10 րոպե, մինչև փրփուր առաջանա: Մաղած ալյուրի մեջ լցնել խմորիչը, 250 մլ գոլ հանքային ջուրը, խմոր հունցել: Ստացվում է բավականին պինդ խմոր: Ավելացնել աղ և 3 ճաշի գդալ սխտորի բուսայուղից: Խմորը հունցել, ափսեն յուղել, վրան դնել խմորը և 1 ժամ թողնել տաք տեղում: Մաղադանոսը մանր կտրատել, խառնել թավայի բուսայուղի, աղի, սև պղպեղի հետ: Խմորը բաժանել 16 մասի, երկար գլանակներ պատրաստել, հանգույց կապել, շարել յուղաթղթի վրա, թխել 15 րոպե 200 աստիճանում: Տաք բուլկիների վրա լցնել յուղային սոուսը, շարել ափսեի մեջ: Մնացած սոուսը մատուցել առանձին ափսեի մեջ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բուլկի-նախուտեստ

ալյուր ալյուր 500 gram

գազավորված ջուր գազավորված ջուր 250 ml

խմորիչ խմորիչ 7 gram

ձեթ ձեթ 4 chashi_gdal

շաքարավազ շաքարավազ 2 teyi_gdal

աղ աղ 4 teyi_gdal

մաղադանոս մաղադանոս

սև պղպեղ սև պղպեղ

աղ աղ

սխտոր սխտոր 7 pchex

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 650դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 80 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info