MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բրնձով և բանջարեղենով չեբուրեկ

Թասի մեջ 250 մլ եռջուր, 50 մլ բուսայուղ, 0.5 թ.գդալ աղ լցնել, խառնել, ավելացնել 200 գ ալյուր, խմոր շաղել, ապա քիչ-քիչ այնքան ալյուր ավելացնել, մինչև ձեռքերին չկպչող, փափուկ խմոր ստացվի: Խմորը հունցել, ծածկել, թողնել մի քիչ հանգստանա: Մանր կտրտած սոխը բուսայուղով տապակել՝ մինչև թափանցիկ դառնա, ավելացնել մանրացրած սխտորը, կես րոպեից ավելացնել խոշոր քերած գազարը, մանր խորանարդների կտրտած վարունգը, տապակել՝ մինչև վարունգը փափկի, համեմել սոյայի սոուսով, պղպեղներով, համեմի սերմով, կրակն անջատել, ավելացնել խաշած և ջրքամած բրինձը, ըստ անհրաժեշտության, աղ անել, խառնել, թողնել սառչի: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել: Խմորից գնդեր պատրաստել, 2-3 մմ հաստությամբ գրտնակել, մի կեսին խճողակ դնել, մյուս կեսը վրա բերել, եզրերը լավ ամրացնել և 2 կողմից տապակել՝ մինչև չեբուրեկը կարմիր կեղև կապի: Տեղափոխել թղթե անձեռոցիկի վրա: Մատուցել տաք:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բրնձով և բանջարեղենով չեբուրեկ

ալյուր ալյուր 400 gram

բրինձ բրինձ 130 gram

գազար գազար 1 հատ

վարունգ վարունգ 230 gram

սոյայի սոուս սոյայի սոուս 4 chashi_gdal

համեմի սերմ համեմի սերմ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

սոխ սոխ 1 glux

սխտոր սխտոր 1 pchex

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 900դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 84 կկալ

Ամենօրյա խոհարարական հաղորդում: Յուրահատուկ ճաշատեսակներ, էլ ավելի յուրօրինակ մեկնաբանություններով: Յուրաքանչյուր օր, ընտրվում է նոր, յուրօրինակ բաղադրատոմս և պատրաստվում այն: Հաղորդում գուրմանների համար: