Պատրաստեք բազմաշերտ կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Բազմաշերտ կարկանդակ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Բազմաշերտ կարկանդակ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խմորի համար կաթը շաքարավազի հետ խառնել, ավելացնել ձուն, բուսայուղը, ալյուրը, խմոր ստանալ: Խմորից թխել բլիններ, մոտ 30 հատ կստացվի: Պատրաստել երեք տեսակի միջուկ: Մսի միջուկի համար միսը մանր կտրատել, տապակել կարագի մի մասով, աղ, պղպեղ անել: Բրնձի միջուկի համար 600 գ բրինձը կիսաեփ անել աղաջրում, քամել, վրան կաթ լցնել, եփել: Կարագ դնել վրան, խառնել: Ձվի միջուկի համար խաշած 6 հատ ձվերը կտրատել, աղ, պղպեղ անել, ավելացնել կտրատած կանաչին, մի քիչ կարագ: Յուղած և պաքսիմատ ցանած տապակի մեջ շարել բլինները, կողքերը փակել: Դնել բրնձով միջուկը, հետո մի շերտ բլիններ: Ապա դնել մսի միջուկը, ծածկել խմորուկներով: Վերևի շերտը փակել խմորի շերտերով, յուղել, քսել ձվի հարած դեղնուցը, պաքսիմատ ցանել: Կարկանդակը թխել մինչև կարմրի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info