MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել այրվող կարկանդակ

Խմորիչը խառնել շաքարավազի հետ, մի քիչ թողնել: Մեծ ամանի մեջ խառնել ալյուրը, աղը, բուսայուղը, 300 մլ գոլ ջուր և խմորիչը: Խմորը հունցել, ալյուր ցանել վրան: Սրբիչով ծածկել, 45 րոպե թողնել տաք տեղում: Կրեմի համար խառնել սերուցքը, թթվասերը, աղով և պղպեղով համեմել: Սոխը կիսել, բարակ շերտատել: Ճարպը բարակ ձողիկներով կտրատել: Տապակը ծածկել յուղաթղթով, խմորը բաժանել 4 մասի, մի մասը կլոր բացել և թողնել մնա 20 րոպե: Մնացած խմորը պահել: Սոխն ու ապուխտը բաժանել չորս մասի: Կրեմի 1/4 մասը քսել բացած խմորին, վրան տարածել սոխն ու ճարպը: Տապակը դնել 250 աստիճանի ջեռոցը, թխել 8-10 րոպե: Մնացած 3 շերտերը նույն ձևով թխել: Որքան բարակ է բացվում խմորը, այնքան համեղ է ստացվում կարկանդակը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք այրվող կարկանդակ

ալյուր ալյուր 650 gram

սոխ սոխ 300 gram

ճարպ ճարպ 300 gram

սերուցք սերուցք 250 gram

ձեթ ձեթ 6 chashi_gdal

խմորիչ խմորիչ 20 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_gdal

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1990դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 199 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info