Պատրաստեք սամսա հետևյալ բաղադրատոմսով
Սամսա շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սամսա շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խմորը բացել, կտրել մոտ 10:10 սմ կողմերով քառակուսիների: Միսն ու սոխը աղալ, ավելացնել աղ, պղպեղ, համեմունք: Ավելացնել մանր կտրատած կանաչի: Խճողակը լավ խառնել: Միջուկից մի քիչ դնել խմորի վրա: Երկու անկյունները ծալել դեպի ներքև: Խմորը ներքևից ծալել` նավակի պես: Ծայրերը ծալել, որ ստացվի եռանկյուն: Կարը դեպի ներքև դնել յուղած տապակի վրա: Վրան քսել ձվի սպիտակուց: Թխել տաք ջեռոցում, մինչև պատրաստ լինի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info