Պատրաստեք ընկույզով ռուլետ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ընկույզով ռուլետ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ընկույզով ռուլետ շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Կարագը լավ հարել, ավելացնել թթվասեր, ալյուր, աղ, հունցել, տասնհինգ րոպե դնել սառնարանի մեջ: Ընկույզը մանրացնել, խառնել շաքարավազի, մեղրի և դարչինի հետ: Սեղանին ալյուր ցանել, խմորը բացել, ընկույզի միջուկը համաչափ տարածել խմորի վրա: Ռուլետի պես փաթաթել, եզրը ամրացնել: Մոտ քսան րոպե թխել 225 աստիճան ջերմության ջեռոցում, հանել, վրան հարած դեղնուց քսել, նորից դնել ջեռոցը: Տասը րոպե անց հանել, կտրատել, մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info