MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել վիեննական չորաբլիթ

Սենյակային ջերմաստիճանի կարագն ու շաքարափոշին գործիքով հարել` մինչև կարագը սպիտակի, ավելացնել դեղնուցները, վանիլինը, շարունակել հարել, ապա քիչ-քիչ ավելացնել ալյուրը, ձեռքով հունցել, պետք է ձեռքերին չկպչող էլաստիկ խմոր ստացվի: Խմորը 2 անհավասար գնդի բաժանել, փոքր գունդը սննդային թաղանթով փաթաթել և 10 րոպեով դնել սառցախցիկը, իսկ մեծ գունդը յուղաթղթի 5 մմ հաստությամբ բացել, եզրերը քիչ բարձրացնել, վրան ջեմ տարածել: Ջեռոցը միացնել 180*: Սառնարանից խմորագունդը հանել, խոշոր անցքերով քերիչով քերել ջեմի վրա: Տապակը դնել տաք ջեռոցը, եփել 20-25 րոպե` մինչև վարդագունի: Մատուցելիս կտրտել, վրան շաքարափոշի շաղ տալ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք վիեննական չորաբլիթ

կարագ կարագ 200 gram

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 100 gram

դեղնուց  դեղնուց 4 հատ

ալյուր ալյուր 150 gram

ջեմ ջեմ 450 gram

վանիլ վանիլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1410դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 275 կկալ

Ամենօրյա խոհարարական հաղորդում: Յուրահատուկ ճաշատեսակներ, էլ ավելի յուրօրինակ մեկնաբանություններով: Յուրաքանչյուր օր, ընտրվում է նոր, յուրօրինակ բաղադրատոմս և պատրաստվում այն: Հաղորդում գուրմանների համար: