Պատրաստեք թխվածքաբլիթներ թեյի համար հետևյալ բաղադրատոմսով
ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹՆԵՐ ԹԵՅԻ ՀԱՄԱՐ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹՆԵՐ ԹԵՅԻ ՀԱՄԱՐ Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սենյակային ջերմաստիճանի փափկած մարգարինը խառնել շաքարավազին: Աղ ցանել, ձվերը կոտրել, խառնել մարգարինին: Ալյուրը մաղել, խմորիչի և մի քիչ ջրի հետ ( 2—3 գդալ) խառնել մնացած մթերքին: Խմոր հունցել: Ծածկել թաղանթով և դնել տաք տեղում երկու-երեք ժամ: Խմորը պիտի կրկնակի բարձրանա: Երեք ժամ անց խմորը կրկին հունցել, բաժանել երկու գնդի: Սեղանին շաքարավազ ցանել և խմորը վրան բարակ բացել: Տապակը ծածկել յուղաթղթով կամ պարզապես ալյուր ցանել: Խմորից ձևավոր խմորիկներ կտրատել և շարել տապակի մեջ: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում 15 րոպե: Որպեսզի տակը չչորանա ու չսևանա, ջեռոցի ներքևի մասում տեղադրել ջրով լի հրակայուն տարա: Խմորը բացելիս սեղանին կարելի է ցանել դարչին կամ մանրացրած ընկույզ: Պահել լավ փակվող ամանի մեջ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info