MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թխվածքաբլիթ «ընկույզ»

Ալյուրը, 100 գրամ մարգարինը, 100 գրամ կարագը խառնել, խմոր ստանալ: Կարագն ու մարգարինը պիտի նախապես փափկացնել: Խմորի մեջ գնդիկներ չպիտի մնան: Ձուն, մայոնեզն ու մի բաժակ շաքարավազը խառնել, մինչև շաքարը ձուլվի: Սոդան քացախին խառնել, լցնել խմորի վրա: Այդ ամենը միասին հունցել: Խմորի փոքրիկ գնդիկները դնել հատուկ ընկույզի կաղապարի մեջ, սեղմել և թխել: Դեռ խմորիկները չսառած` միջուկը դնել մեջը: Կարելի է միջուկին խառնել մանրացրած ընկույզ կամ թխվածքաբլիթ: Օրինակ, կարելի է իբրև միջուկ վերցնել երկու տուփ խտացրած կաթ` մեկը եփած, մյուսը` սովորական: Սովորական խտացրած կաթին փշրած թխվածքաբլիթ խառնել, որ ջրիկ չլինի: Եփած կաթին ընկույզ խառնել, կստացվեն երկու տեսակի ընկույզներ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թխվածքաբլիթ «ընկույզ»

մարգարին մարգարին 100 gram

ալյուր ալյուր 3 teyi_bajak

կարագ կարագ 100 gram

ձու ձու 3 հատ

մայոնեզ մայոնեզ 200 gram

շաքարավազ շաքարավազ 1 teyi_bajak

սոդա սոդա 1 teyi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1340դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 374 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info