Պատրաստեք թխվածքաբլիթ «նարինջ» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ «ՆԱՐԻՆՋ» Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ «ՆԱՐԻՆՋ» Հայկական Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը, խառնե: Թասը դնել եռացող ջրով լի կաթսայի վրա և տաքացնել: Անընդհատ խառնել, գոլանալուց հետո վերցնել և խառնելով հովացնել: Ալյուրը մաղել, խառնել ձվին: Թխել 25–35 րոպե 220 °C ջեռոցում: Բիսկվիթը հովացնել, բաժակով կլոր-կլոր կտրել: Միջուկի համար սերուցքը հարել շաքարավազի կամ շաքարի փոշու հետ, ավելացնել տաք ջրում բացված ժելատինը, խառնել մինչև ձուլվեն բաղադրիչները: Բիսկվիթի մի կտորը վերցնել, քսել սերուցքից, վրան բարակ շերտ նարինջ դնել, դնել երկրորդ խմորը, զարդարել սերուցքով, կողքերը ևս կրեմապատել և փշրանք ցանել: Ամեն թխվածքաբլիթ զարդարել նարնջի շերտիկներով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info