Պատրաստեք թխվածքաբլիթ «կոնգո» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ «ԿՈՆԳՈ» շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է:
ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ «ԿՈՆԳՈ» շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է:
Կոկոսն ու շաքարավազը խառնել, ավելացնել ձվի սպիտակուցն ու խնձորը: Խառնել և դնել գոլորշու վրա: Տաքացնել 10 րոպե, զանգվածը կդառնա միատարր և էլաստիկ: Փոքրիկ գնդիկներ անել, գնդիկներին կոնի ձև տալ և շարել յուղաթղթով ծածկված տապակի մեջ: Թխել 220 աստիճանում 10-15 րոպե, մինչև ոսկեգունելը: Եթե կոների գագաթները սկսեն այրվել, ծածկել փայլաթիթեղով առանց ջերմաստիճանը փոխելու:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info